Bestellen
Bij alle producten op onze website kun je ons een mail sturen. Je kunt ons laten weten of je dat artikel wilt bestellen en of je het artikel komt ophalen of thuis wilt ontvangen. Wil je weten wat de extra kosten voor bezorging zijn, stuur ons dan je adres en telefoonnummer. Je krijgt van ons een ontvangstbevestiging en we beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

Kopen/ophalen in Woudenberg
Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in onze showroom in Woudenberg (Maarsbergseweg 69). Maak dan een afspraak per mail (info@vaenonline.nl) of bel even (06-24351871) zodat we je uitleggen hoe je daar precies komt. In ons magazijn kan je  contant betalen, we kunnen je ook een betaalverzoek mailen. Het is natuurlijk ook mogelijk om je betaling via de bank te doen en later de bestelling op te halen.

Bestellingen klaar voor transport

Verzenden / bezorgen
We verpakken alle meubels die op transport gaan zorgvuldig met bubbelplastic, karton en/of isolatieschuim. Kleinere pakketten versturen we met Postnl of GLS. Voor grotere pakketten werken we met verschillende vervoerders. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het adres / land en de grootte en het gewicht van het pakket.
Heb je vragen over bezorging, stuur dan een mailtje naar info@vaenonline.nl

Persoonlijke bezorging 
Binnen Nederland kunnen we je meubels ook persoonlijk bezorgen. Bezorgen binnen de stad Utrecht kost €25,– . Buiten de stad zijn de kosten afhankelijk van de afstand. Wil je weten wat het kost als wij iets bij je komen bezorgen? Stuur dan een mailtje naar info@vaenonline.nl

Groot en overzees transport – op pallets of in kratten
We hebben veel ervaring met het verzenden van grote partijen en grote meubels overzee. We verpakken de meubels zorgvuldig met bubbelplastic en karton. Met sjorbanden worden de pakketten eventueel vastgezet op een pallet. En soms wordt een krat gemaakt zodat de meubels zonder enige wrijving een lange reis per boot of air cargo kunnen maken en veilig bij de klant aankomen. Voor meer informatie mail naar info@vaenonline.nl