Wat
Sinds 2003 biedt VAEN we een wisselende collectie unieke mid century modern meubels en lampen. Onze collectie is met zorg geselecteerd, gerestaureerd en gefotografeerd. Met oog voor detail, kwaliteit en ontwerp. We hebben een showroom in Woudenberg (op afspraak).

Wie
VAEN bestaat uit Esrha, Jeannette en Mieke. Alle drie hebben we een grote liefde voor, en kennis van de meubels die we selecteren; hoe zijn ze gemaakt, de lijnen van het ontwerp, de keuze van de materialen en de kleuren van de bekleding.

Waar
ShowroomMaarsbergseweg 69
Maarsbergseweg 69
3931 JG Woudenberg
haldeur 8
06-243 51 871
Hier kun je langskomen op afspraak.

Werkwijze
We inspecteren onze meubels op onvolkomenheden en laten ze professioneel restaureren. Banken en stoelen worden vaak opnieuw van schuim voorzien en bekleden, metalen onderdelen worden professioneel voorzien van een nieuwe laag powder coating en lampen worden opnieuw bedraad. Vervolgens beschrijven en fotograferen we niet alleen de prachtige en kenmerkende details zoals handgrepen, organisch gevormde armleuningen en transparante lijnen, maar we fotograferen ook de sporen van gebruik en (kleine) reparaties of beschadigingen.

In de afgelopen vijftien jaar zijn er veel meubels door onze handen gegaan. Meubels met geschiedenis die aan een tweede leven zijn begonnen. En met succes. We hebben vele terugkerende klanten uit binnen-, en buitenland.

Wat kunnen we voor jou doen?
Op deze site en in onze winkel laten we je gedetailleerd onze meubels zien. Maar misschien wil je meer weten. Misschien zoek je net iets anders. Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar voor alle vragen over onze meubels:
per e-mail: info@vaenonline.nl
per telefoon: 06-21412704

Inkoop
Heb je meubels die passen in onze collectie en wil je ze verkopen? Stuur ons dan mailtje met foto’s, zoveel mogelijk informatie over wat je aanbiedt én wat je er voor wilt hebben. Als we het van je aankopen, bieden we een eerlijke prijs. Bellen mag ook hoor: 06-21412704