Wat
Sinds 2003 biedt VAEN we een wisselende collectie unieke mid century modern meubels en lampen. Onze collectie is met zorg geselecteerd, gerestaureerd en gefotografeerd. Met oog voor detail, kwaliteit en ontwerp. We hebben een showroom in Woudenberg (op afspraak).

Wie
VAEN bestaat uit Jeannette en Esrha. Wij hebben een grote liefde voor, en kennis van de meubels die we selecteren; hoe zijn ze gemaakt, de lijnen van het ontwerp, de keuze van de materialen en de kleuren van de bekleding.

Waar
ShowroomMaarsbergseweg 69
Maarsbergseweg 69
3931 JG Woudenberg
haldeur 8
Bel ons voor een afspraak: 06-21412704
Wij zijn op wisselende tijden aanwezig

Werkwijze
We inspecteren onze meubels op onvolkomenheden en laten ze professioneel restaureren. Banken en stoelen worden vaak opnieuw voorzien van schuim en bekleding, metalen onderdelen worden professioneel voorzien van een nieuwe laag poedercoating en lampen worden opnieuw bedraad. Vervolgens beschrijven en fotograferen we niet alleen de prachtige en kenmerkende details zoals handgrepen, organisch gevormde armleuningen en transparante lijnen, maar we fotograferen ook de sporen van gebruik en (kleine) reparaties of beschadigingen.

In de afgelopen 21 jaar zijn er veel meubels door onze handen gegaan. Meubels met geschiedenis die aan een tweede leven zijn begonnen. En met succes. We hebben vele terugkerende klanten uit binnen-, en buitenland.

Wat kunnen we voor jou doen?
Op deze site en in onze winkel laten we je gedetailleerd onze meubels zien. Maar misschien wil je meer weten. Misschien zoek je net iets anders. Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar voor alle vragen over onze meubels:
per e-mail: info@vaenonline.nl
per telefoon: 06-21412704<br/ > Via WhatsApp WhatsApp VAEN

Inkoop
Heb je meubels die passen in onze collectie en wil je ze verkopen? Stuur ons dan mailtje of een whatsappje met foto’s, zoveel mogelijk informatie over wat je aanbiedt én wat je er voor wilt hebben. Als we het van je aankopen, bieden we een eerlijke prijs. Bellen mag natuurlijk ook: 06-21412704